http://www.xmasclock.com/

23 augusti 2010

LHH a.k.a WWP



Ett måste varje år!
Även kallat renovera ger mera,privat personer ställer ut sina hem,hem där dom renoverar/renoverat,från riktiga ruckel till en vardaglig pärla att bo i med familj.

Varje år känns det som om det blir bara mer intresserade och bra så,dom som finner intresse för gammalt skall absolut få dela det intresset(om så vill).
Jag är en riktig sucker för gammalt stuff och hittar alltid något "nytt" att ta hem,plast börjar sakta men säkert börja få ge vika för träprodukter,eller varför inte emaljerade skålar?

Själv skulle jag så ha vilja leva under 1800-talet,uppleva ordentligt hushålls arbete,samt häst och kärra om man vill förflytta sej längre bort...men jag hade inte den turen med mej..

Tänker däremot lära mina barn att tekniken KAN ge efter,så det skall läras att man skall kunna leva utan ström,utan tv,utan bekvämligheter,tycker det är mycket bra att göra det för man vet aldrig när något händer,dagens sammhälle är ju nog lite twisted!

men i väntan på inkommande weekend,hoppas på att fynda en hel del,samt köpa en mängd med ekologiska och närproducerade produkter!

Om ni har vägarna förbi så släng er absolut in till Lovisa,det är här det händer!

vi ses där i folk vimlet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar