http://www.xmasclock.com/

29 oktober 2010

tröööög...

Herregud ändå...om man ännu till "missar" allt så kan man ju int bli mera än tröög!!

20 oktober 2010

aprilbarn...

Läste någonstans ordet Aprilbarn och började mesamma fundera att betyder det egentligen att man är en joke?

13 oktober 2010

sätän juh...

Benet tilttar,tändren blöder å så klåpa man mä att far i duschen å sen ut...så nu e man värsta frysis...å dehär gången hjälpte de int att ta bort kläderna heller...asså..faaaaan!

Nåjah men ändå,Kiva att dendär mest sålda(?) ungdoms tidningen i finland(suosikki) visar öppet att dom hatar svensk språkiga i sin tidning,på omslaget stod det med värsta texten pakko ruotsi roskiin..ja idest int ens finna intresse att öppna den någo mera...men kan tänka mej va dom tycker...alla finlandssvenskar boikotta suosikki juuh!!!!!!

Å i chile e de happy days på g,den underjordiska befolkningen skall alla slippa ut till dagsljuset juh,oh happy day when jesus washed..tänk nu,utan dusch,el,vessa i like 2månader...i mean woooooow!men säker och högst antagligen är dom ju mega överlyckliga ida!

sist men absolut inte minst..har jag varit en underlig mum och dragit mitt barn på free day care där man leker med andras barn och andras föräldrar...jeees i was boored,de va lixom inte min grej,men nu e de provat,nästa gång blir nog inte nästa vecka men another day i den långa framtiden...sonen va som vanligt mega bitter innåtvänd och svår av sej när mamma sa att nu ska vi gå hem,alla andra barnen går också hem...aj va han skrek å grät å va dendär vakio kauhukakara som dom vist vill bli emmelan...men vi e hemma nu å som sagt..inte i den närmaste farmtiden.

11 oktober 2010

simpelt!

Sambon tog fram bruksanvisningen till bykmaskinen för typ 1månad sen...men den har inte hittat tillbaks till dens rätta plats,jag använder inte den,
men hamnar att flytta på den varje gång jag skall ta ner bykpulvret från hyllan,
så idag,blev jag urrasande på den jäkla A4 pappers helvetet å slängde det en hylla upp med alla serie tidningar som aldrig blir rörda men nog kommer till hela tiden...men papperet var inte på min sida,eller kanske var den(?)
för den kom ner som en skada skjuti anka och landade bakom bykmaskinen!

Well,jag ser den inte,och den stör inte mej mer så...jag ser detta som ett enkelt och simpelt sätt att få bort sånt som inte berör mej.
och nej..jag tänker inte gräva upp den därifrån,däremot slängde jag en post-it lapp på maskinen där det står: bruksanvisningen till bykmaskinen ligger där--->!
Så om nån känner sej träffad och tycker att dom vill ha den så vet dom ju var den ligger!

7 oktober 2010

Härrigud!!

PÅ måndan va de ju kanelbullens dag,och jag..jag missade den...mother f...darnit...måste väl göra något åt saken å slänga i mej lite dallasbulle nu istället då!
Och så väntar ja ju besök...besöket skulle annlända runt 18:00...ni vet jag var ju färdig med allt runt 17:40,17:43 kommer viesti att måste slänga killarna i duschen...å ja som då hatar att vänta,håller på att klätra runt väggarna just juh!det bästa för besöket är nu att dom har a hell lot of shit to come with...släng stooryna på mej bara,im all up for it!!

F!

ögonen i kors,intresset i reven,kramp i tissen å ena saatans raka lockar i håret...need i say more?

6 oktober 2010

försök!

När man försöker,försöker sitt bästa på alla sätt man bara kan,för sej själv men även för andra som det gäller...och så kommer du på en idé,okej,kanske inte den bästa men int en dålig direkt heller...du skall förklara idén men får fram 80% av storyn och sen bara bognar det av där,och den andra som hör på blir lite små trög på idén...i det skede kom det fram detdär hormon problemet där man bara blir bitched!I do not like to throw the phone in someones ear,but again...I did!!and now im even more bitched...on everything,and just a bit more!!!

Så här kommer då gårdagens bästa hört på radion för att piffa up bitch-heten: Edelleen on maailman ykkönen vanha kunnon F.u.c.k! go vatikanen juh!!!

5 oktober 2010

another year..

...older...fira det som vilken dag som helst,och kunde inte var mer nöjd...men i år hade "nyheten" läkt ut på FB...dammit!

4 oktober 2010

julen!

idag har det diskuterats att hur dumt det är att alla jul grejjer läggs ut i butikerna förän slutet av november/början av december...och tadaa..så berättar en bekant att julchokladen kom idag in till lagret...och sen bara jag läser en annan bekants blogg från andra sidan potten så berättas där att nu har det kommit julgranar och serviser i fönstren hos SIA i stockholm!!SLUTA!!! för helvete,dendär urhärliga jul känslan försvinner ju med mindre!!snälla vänner det är först oktober...halloween har inte varit ännu...behöver vi börja fira ordentligt halloween och alla domdär amerikanska höst högtiderna för att märka att julen faktiskt inte hör till hösten?

men snälla ni...

Bara för att man e född betyder de inte att jag vill fira den dagen...eller vill ja då fira den så vill ja fira den på eget sätt,bjuda den jag vill,tala med den jag vill...härrigud!!!
En födelsedag tycker jag att inte är en allmän "jag bjuder på kaffe dagen",eller en dag som männsikor tycker att dom "måst" höra av sej/koma käymään/ anything,härmed meddelar jag nu att jag fortfarande inte är intresserad!,och är jag det så är ni sägert medvetna om saken på någo sätt!!

2 oktober 2010

oj så roligt!

Kan inte annat än skratta :D
-när människor tycker det är så otroligt att nån kan laga kinuski sås.
-att man kan fara på fest utan att dricka.
-när personer som aldrig har haft något med höghus att göra tror att allt är lika som i ett egnahemshus!
-att svenskarna kallas yllestrumpor för raggsockor...wtf...vem raggar dom rikit?
-att människor slänger på vinter-rocken nu redan,jag som gick i sommar rock hela förra året!
-att majoritetetn tror att man inte kan vara gift/ihop/samboende om man inte bor på samma adress...voi pliiis!!
-gamla människor inte förstår hur man kan ha barn och ännu vara ogift..(?)
-att dom flesta tycker man är jäkligt undelig som lagar sylt,saft och mat själv...WOW!!

1 oktober 2010

6h kvar!

Bara 6h kvar tills jag borde vara färdig för fest,min kära vän fyller hela "half way 80" och hon har ställt till fest med rock n roll musik och mat,mat i form av soppa...
har aldrig ännu erfarit att det bjuds på soppa på en födelsedag,
men när jag hörde hurudan soppa så steg intresset ännu mer,
en laxsoppa med svart koskenlaskia ost,samt semlor,surbröd och ett halv mörkt bröd...och BONDOST,hemgjord bondost,oh im in heaven!senare på kvällen bjuds det även på kaffe med tårta.
Synd bara att igen en gång är sambon på jobb när det ställs till med trevligheter som vi kunde tillsammans avnjuta,så jag får nöja mej med nära vänner som vanligt!

Borde kanske börja lite kolla vad man skall slänga på sej...kom som du är står det på inbjudnings kortet,tror bestämt att så blir det med,jag gillar inga "fin" kläder eller klänningar eller eller...u get the point,farkkun på och nån huppare,de e jag de!