http://www.xmasclock.com/

21 november 2012

På torget

Ännu en tid finns det möjlighet att sitta en stund på torget i Annas tält och dricka eko-kaffe/glögg eller kanske bara äta något gott som hon bakat,för en liten slant,och ännu mindre om du hämtar din egen mugg.

Här är det ekologiskt som gäller,inga e-koder så långt ögat kan nå...allt är hembakt av henne själv.

Platsen är enkelt uppbyggd,ett trädgårdstält,ett bord,lite tyger och lampor som gör det hemtrevligt,några varma filtar i några stolar...i taket hänger stickade sockor som man kan köpa hem..att sitta här är som en liten stund borta från det verkliga,man kan prata ditt och datt,Anna hör på och berättar själv om sina livsupplevelser.
Hon själv säger att "inte får man ju några inkomster på dehär,men det är roligt,att träffa mäniskor,att komma ut bland mäniskor,att inte sitta hemma och bli "mökkihöperö".
Anna har 2 tvillingdöttrar som förgyller vardagen,och att ha dom i dagis bara ett få kavrter bort känns mer än bra..om det är något är man där på några minuter.
Att hon bakar allt själv gör det så mycket roligare,hon bjuder på vad än man kan tänka sej,gotlandspannkaka,pecanpie,pepparkakor,fyllda semlor,triple chokolate cookies...vad som har fallit i smak under gårdagen.
På bordet lyser två lyktor för att ge mera stämning,livet är härligt,inga problem tynger...Har ni vägarna förbi skall ni stanna upp och prata skit en stund,Anna är på plats Ti-To-Lö från tidig morgon till ung.kl.13,om bara vädret tillåter.

2 kommentarer:

  1. Oj nej, dit borde man nog dra sin "ass" här i närmaste framtiden, kanske vi gör en träff där, eller vad tycker du? Miss H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske vi gör en träff,Anna borde finnas på plats ännu 2veckor,sen drar hon iväg på en liten julsemester...Miss H får ta å höra av sig när hon har vägarna förbi,så kollar jag min kalender..

      Radera