http://www.xmasclock.com/

18 december 2012

Julbesök nr.Dos

Julbesök julbesök...älskar julbesök,tiden stannar upp och man sitter där i lugn och ro,dricker och äter gott och kan pusta ut...efter att ha mokat in bilen på en parkering med en jädrans massa snö,-ja,så blev det för gårdagens julbesök,Miss J och Miss H.
Det snöade i över ett dygn så snö finns det minsann och alla parkeringar hör ju inte till prioriteten när det gäller snö mokand,så gäster får imellan ta själv tag i spaden(detta kan även kallas provet på besökets värde..)
Men väl inne och inte så svettiga mera,tog vi tag i fatet med godheter..
Urvalet ändrade inte så mycket sen förra gången,där fanns det mesta,ända nya var väl den icke äkta marmeladen som blev kvällens hit och dom kardemumma smakande kola/knäcken...allt gick mer än väl ner då faten var så gott som tomma,precis så det skall vara vid jul!
Jag är så tacksam över dom fina julbesöken...


och psssst: Återvinning ÄR IN(inside info) :D

2 kommentarer:

  1. Hellou. Tack helt super för en mysig "byta kassar" kväll. Får tacka för receptet som jag absolut kommer att pröva på. Hemma gjord godis är en sak jag tycker om *kollar sig själv i spegeln,knycker på nacken och säger småleende till sig själ: and it shows but who cares*
    Ha en trevlig väntan på julgubben.
    Miss H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är helt för slö för att läsa "byta kassar" :D
      But jees,tack,de va super kiva :)

      Radera