http://www.xmasclock.com/

3 januari 2013

I so don´t get it...

Jo,det är jätte trevligt att det finns gym och olika möjligheter att motionera på innomhus,ni vet crossfit,spinning,aerobic...you name it,ni ha hört talas om alla...men vad är då grejjen..

Kommer det en 165cm lång flicka/pojke dit som är runt 60kg,då är allt okej och du är mer än varmt välkommen bland alla andra deltagare,men är du en 165cm lång som väger 80kg eller mer då är du blängd på med dom mest grymma ögon,suckad på ja nästan utkörd,vad är det för fel på vårt samhälle?

Tillika skall alla ha en kropp som inte är det minsta överviktig,dom tajtaste byxorna som visar dendär lilla lilla rumpan,och den snyggaste topp som häver fram brösten på ett snyggt sätt.

Ändå är inte dom överviktiga klassifierade som personer som får gå på gym eller delta i olika motions aktiviteter,hur i hela helsike skall dom ta sej till då för att få hjälp med något som kan vara en otrolig stor tyngd i deras liv?

Samhället bara slänger dom åt sidan,istället borde man vara glad och nöjd om en överviktig person kommer med i en crossfit klass,denne vill ju helt tydligt göra något åt sin kropp,hjälpa den till att må bra.
Men nej,gymmet och andra möjligen andra intressanta ställen är inte för den som har lite fläsk som hänger över sidan.Jag är så förbannad...på vårt idiotiska samhälle som har en ideal kropps bild,att vara sej själv kommer aldrig vara på frågan.

Att vara sig själv är att vara bitchig,eller så drar det ner på dom riktiga bitcharnas humör för deras självsäkerhet är så i botten,jag vet inte,men det är så jag ser det...

Om det då skulle finnas en viss timme i veckan där det skulle reklameras att "kom som du är,vi hjälper dej på traven",ja då skulle även domdär "huj så jag är fet"-personerna(river och försöker få tag i lite extra skinn) vara där,fullproppat,så att verkligen ingen som skulle behöva hjälp på vägen skulle få plats.

Vill en överviktig gå till gymmet skall man stiga upp kl.2 på natten och springa dit,då lär där inte vara någon annan som kan himla sej över att "du ditt lilla fetto tror att du skall kunna göra något åt ditt äckel fläsk va..."

Jag fattar inte,varför får inte dom som vill ha hjälp,hjälp?

2 kommentarer:

  1. Usch så sorgligt. Det är en sned värld. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. hur man skall få den ombytt är bara inte så lätt,folket behöver mera kärlek!

      Radera