http://www.xmasclock.com/

8 oktober 2013

Utmaning

Nu tycker jag vi alla skall vara med i en Oktober utmaning!

Jag utmanar er att göra nån sorts av Välgörenhet!

Skulle alla göra lite välgörenhet skulle världen igen vara en lite bättre plats och fler skulle må bra,att göra välgörenhet är egentligen bara något som tar lite tid,men det ger så mycket mer,man blir glad och mera medveten om att ge och ta hand om...man blir varm och framför allt super nöjd!

Vill ni vara med i utmaningen? Berätta gärna i kommentars fältet att ni är med och med vad ni kommer att delta,skriver ni blogg kan ni skriva ett litet inlägg och utmana fler(länka gärna till mej det ni skrivit) och enjoy!!

Blir det svårt?
Nej..bor ni i vår lilla stad Lovisa så kan ni nu i helgen gå på en välgörenhets konsert i Zilton för att stöda ungdoms verksamheten,mycket bra musik för en ynka tia!



Vill ni tömma skåpen på barnkläder kan ni i hela Finland deltaga i Vauvakassikeräys(babykassen insamlingen),innehållet går till barnfamiljer som har det lite sämre i Ryssland och Estland,målet är att samla in 800 kassar med baby kläder,ni kan läsa mera om vad den skall innehålla och vart allt går HÄR på finska.


Eller så kan ni göra välgörenhet genom att spendera lite tid på äldreboendet,sitta och läsa dagens nyheter,spela kort eller något annat roligt...kom ihåg dom gamla har också varit unga nåttag och då hade dom också roligt..

bilden är lånad från svt

Och är ni händiga av er så kan ni även delta i Vaaka ry´s jul insamling,där ni kan sticka till babyn mössor,vanttar och sockor...julinsamlingen är ända till sista november..


Happy välgörenhets dagar!! Glöm inte att berätta hur just du deltar,på så sätt kan du även inspirera andra som läser.

Hugs!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar