http://www.xmasclock.com/

30 juni 2014

När omvärlden försvinner..

De va´lördas afton och...vi var barnfria för vi skulle åka iväg för att fira att vi varit ett år förlovade..och vad gör man då?
-Jo man gör något ovanligt...
Som att slänga sej på bussen,det är närmare tio år sen jag åkt buss och mycket längre än det,sen min fästman gjort det,så det var verkligen roligt..


Vi åkte till grannstaden för att avnjuta middag,å guuud så gott det var,Rafael´s stake house fulla tio poäng och bra tips åt servitrisen!!


Förrätt blev oxfilé carpaccio och serranoskinka med nätmelon,varmrätt blev inrefilé för oss båda ena med black&white sås och den andra med grillad fårost och habaneromajonäs,till efterrätt créme brulée med jordgubbssorbet...vattnar det på tungan...garanterat!


Vädret var verkligen på vår sida,solen sken från klarblå himmel och vad gör man inte då..går ner till ån för att ta några svalkande och i detta fall i fantastiskt sällskap ännu till,winwin..



Borgå blev ändå svalt till sist fastän det var fint att sitta på terassen som guppar på vågorna som kommer av båtarna som kör förbi..så vi gick upp för att ta nästa buss hem,och lämnade Borgå som hade ett fint budskap.

Olet Kaunis,Du är vacker

Resan hem var roligare än resan dit,ja det heter ju borta bra men hemma bäst..vi skrattade och vinkande åt förbipasserande,vi njöt och höll i oss i alla guppar som kom med vägen och vi gav även tips åt busschauffören för att vi helt enkelt hade det så bra och roligt..


Himlen var fylld av färger,solnedgång,kvällen var ung och vi gick till stranden för att lyssna på ett lokalt band och fortsätte med att ta det lugnt..sen skulle vi gå hem,men ibland gör man sånt man annars inte skulle..så vi tog en ordentlig bar-runda och inna vi började traska hem så stannade vi upp för att se oss själva i torg-kameran...det gör man verkligen inte alla dagar..


Just innan solen kom upp slängde vi av oss skorna,där vi var mitt i skogen bland tallar och fågelsång,inte än mäniska så långt ögat kan se,bara vi två i våra strumpfötter bara någon kilometer hemifrån..


 En riktigt härlig kväll,så härlig att hela omvärlden ibland försvann,så fylld av kärlek,fylld av bara dej och mej..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar