http://www.xmasclock.com/

21 november 2014

Stabilo EASYergonomics

Barn som skall lära sej skriva,det är ett viktigt stadie i livet..att få det rätta greppet och känna hur det bara drar iväg med snygg stil på pappret.
Buzzador kampanjen gav oss möjlighet att prova Stabilos ergonomiska pennor,inriktade på högerhänta eller vänsterhänta.


I paketet kom det med sex(6)stycken produkter,tre stycker för dom som skirver med vänster hand och tre för dom med höger,färgpennor och blyertspennor,en tjock blyertspenna samt av dom vanliga sorterna.


Vi började med den vanliga pennan till vår äldsta son,högerhänt och fattade greppet direkt på rätt sätt,på pennornafinns nämligen små spår urgröpta så att man får fingrarna på rätt sätt direkt.



Fingrarna skall inte tröttna så snabbt som med vanliga pennor eftersom man håller i enkelt och lätt på rätt sätt,man behöver inte anstränga musklerna för att få pennan att sitta i handen.

Också den yngre sonen var ivrig att prova och samma gällde här,rätt grepp på momangen,mycket bra,mycket enkelt och känns även bra att hålla i.


Snart skall vi även öppna dom två andra paketen och även sambon i huset skall få prova hur det känns med en penna menad bara för honom,han som är vänsterhänt.

2 kommentarer:

  1. Har aldrig tänkt på att det är viktigt med ergonomiskt utformade pennor :-) Intressant inlägg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att få möjligheten att prova också..helt nytt fö mej,men rekommenderas!

      Radera