http://www.xmasclock.com/

2 september 2015

Paj på egna råvaror..mmm..

Kan rubriken vara sådär om ändå bottnen är råvaror från andra ställen? oh well..fyllning av egna råvaror.


Det finns så mycket att skörda och så mycket att lägga in,men visst skall man göra en paj av färskvarorna när dom är som bäst.

Bottnen är en helt vanlig mördegsbotten med lite havreflingor istället för hel vetemjölsbotten.

Fyllningen blev spenat,lök,zuccini och kantareller,inget illa alls,stekte allt sammans innan jag lade det i pajbottnen för att få lite extra smak.

Att det blev hel vegetarisk gjorde ju det att jag själv nästan fått äta upp hela..puust..vi har såna äkta män i vårt hem att "finns de inga kytt mää" så ät det inte direkt ätbart.

2 kommentarer:

  1. Den ser god ut och jag gillar både-och men favoriten är köttfärspaj, så lite inne på männen linje verkar jag vara :-)

    SvaraRadera